Γυμναστήριο

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Στο γυμναστήριο Αθλοκίνηση στη Ζάκυνθο βασική μας πεποίθηση και στόχος είναι οι υπηρεσίες μας, οι μεθοδοί μας και η φιλοξενία μας να εκπαιδεύσουν όσουν κατα το δυνατόν περισσότερους ασκούμενους στη φιλοσοφία του "ευ ζην", ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα της σωματικής και ψυχικής τους υγείας. Σημαντικό γα εμάς η μοναδικότητα του καθενός, ο σεβασμός της προσωπικότητάς του και σε συνάρτηση με τους προσωπικούς του στόχους, η προσπάθεια να κερδίσουμε μαζί το "στοίχημα ζωής" και να αντικαταστήσουμε τις ανθυγιεινές συνήθειες με δραστηριότητες ευεξίας, ενέργειας και ζωτικότητας.

Με δεδομένο το σύγχρονο τρόπο ζωής, η "δια βίου άσκηση" αποτελεί σήμερα επιτακτική ανάγκη, γι' αυτό και η προσπάθεια μας είναι διαρκής ώστε να δημιουργούμε ανθρώπους με αυτοσεβασμό, με αθλητική συνείδηση και με μια ζωή γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα μέχρι τα βαθιά τους γεράματα. Γι' αυτό στο γυμναστήριό μας λέμε ότι δεν γυμνάζουμε αλλά -εκπαιδεύουμε- τους φίλους μας να ζουν καλύτερα!

Δεν είναι τυχαίο ότι από το 1989 έως σήμερα όπου συμμετέχουμε ως γυμναστήριο, μεταξύ άλλων στη μεγαλύτερη αλυσίδα γυμναστηρίων στην Ελλάδα (με 120 και πλέον γυμναστήρια), κάθε χρονιά λαμβάνουμε βραβείο καλύτερου γυμναστηρίου ποιότητας και εξυπηρέτησης.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στην ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: